Sztárok

Meghan Markle és Harry herceg utazása leleplezheti, mikor érkezhet a baba

A fogadóirodák szerint nagyon valószínű, hogy Meghan idén teherbe esik. Ám a pár jövő hónapban esedékes utazása arra utal, hogy a királyi baba csak jóval később érkezik.

Mióta Meghan Markle és Harry herceg kijelentette, hogy a közeljövőben családot szeretnének alapítani, a rajongók alig várják, hogy bejelentsék a királyi baba érkezését.

A fogadóirodák egyre alacsonyabb szorzókat adnak arra, hogy Meghan Markle idén teherbe esik. A pár hivatalos programja viszont arra utal, hogy erre csak jóval később kerülhet sor.

Meghan és Harry első tengerentúli látogatására a jövő hónapban kerül sor, amikor Ausztráliába és Új-Zélandra utaznak. A 16 napos vizit során elmennek a Fidzsi-szigetekre és Tongára is, ahol mérsékelt kockázata van a szúnyogok által terjesztett Zika-vírusnak.

A fertőzés a legtöbb ember számára nem ártalmas, ám komoly veszélyt jelent egy terhes nő számára, mivel születési rendellenességeket, egyebek mellett kisfejűséget okozhat a magzatnál.

A brit kormány azt tanácsolja, hogy a terhes nők ne látogassanak a Zika-vírus miatt veszélyes területekre. Ezért nem valószínű, hogy Meghan és Harry az utazás előtt próbálkozna a fogantatással, mivel nem szeretnék lemondani a látogatást, ha összejön a baba.

A kormány azt is tanácsolja, hogy a kockázatos helyekről hazatérő pároknak érdemes akár 6 hónapig is szüneteltetniük a gyerekprojektet a fertőzés kizárása érdekében.

Ha e tanács szerint cselekszik Meghan Markle és Harry herceg, akkor áprilisig nem próbálkoznak. És ahogy a legtöbb párnál, úgy a királyi családban is legalább a magzat 12 hetes koráig nem jelentik be a gyermekáldást, vagyis leghamarabb jövő júliusban várhatunk híreket a királyi utód érkezéséről.

(Mirror)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top