nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Majka elbizonytalanodott, jó döntés volt-e a szakítás

Majka elbizonytalanodott, jó döntés volt-e a szakítás

Majka minden létezőt bevetett szombaton, a Budapest Park-beli koncerten, hogy bizonyítsa: Curtis nélkül is tudnak hatalmas bulit csinálni.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Majka nem véletlenül akart most szombaton nagyon bizonyítani, elvégre évek óta a Budapest Parkban tartott nyitó- és zárókoncertek voltak a legfontosabbak a formációja számára. Meg is tett minden tőle telhetőt, hogy felejthetetlenné tegye a közel kétórás koncertet: voltak vendégelőadók (Kollányi Zsuzsi, Király Viktor, Papp Szabi, Pápai Joci és Horváth Tomi), táncosok, sőt még különleges technika is, amihez a törzsrajongók aligha lehettek hozzászokva.

Majka korábban maga is elismerte egy bejelentkezésében, hogy szinte minden pénzt vendégfellépőkre és a többi körítésre költöttek. És ez még nem volt minden. Majka a koncert közepén egy vallomást is tett – írja a 24.hu.

Elmondta, hogy a „szakítás” utáni botrány elbizonytalanította abban, hogy jó döntést hozott-e, mikor lemondott a Curtisszel való közös munkáról. Hozzátette, ennek ellenére is biztos abban, hogy a következő években nem fognak együtt dolgozni. Vallomását Majka azzal zárta, bármit is mond róla vagy a zenekarról Curtis, ők mindig szeretni fogják.

Megosztás Facebookon