Sztárok

Schobert Norbi felháborodott, amiért kirúgták az őt megmentő orvost

Schobert Norbi örökre hálás lesz annak az orvosnak, aki megmentette az életét évekkel ezelőtt. Dr. Székely Lászlót pár nappal ezelőtt menesztették, ami felháborította a fitneszgurut.

Pár nappal ezelőtt eltanácsolták az Országos Kardiológiai Intézet osztályvezető főorvosát, dr. Székely Lászlót, mert egy operáció során egy olyan orvos segítségét kérte a doktor út, akinek nem volt a GOKI-val szerződése. A hír hallatán sokan ledöbbentek, hiszen Székely a 100 legjobb magyar orvos listáján is szerepel, pályafutása során több ezer ember életét mentette meg – köztük Schobert Norbiét is, aki ugyancsak megszólalt az ügy kapcsán.

Fotó: Facebook

„Ledöbbentem az elmúlt napok eseményein, hiszen egy életre szóló hálával tartozom Székely Lászlónak, s ezzel rajtam kívül még sok ezren vannak így. A doktor úr egy 24 órás ügyelet után is vállalta a 9 órás operációt: eltávolította majdnem a fél szívemet, és a saját kezével, egy teflonanyaggal pótolta a hiányzó részt. Csupán 10 % esélyem volt a túlélésre, ő azonban csodát tett” – mesélte a Blikknek Norbi, majd hozzátette, hogy szerinte Székely doktor úr pótolhatatlan a szakmában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top