Sztárok

Durván megalázták a kisbabával közlekedő Földes Esztert

Földes Eszter taxival akart hazamenni a HÉV-től, de nagyon keményen lepattintották – az indok elképesztő.

Tegnap még habos-babos hírben számoltunk be az első fotóról, melyen Földes Eszter megmutatta kisfiát. A jó hangulatot azonban beárnyékolja Eszter legfrissebb posztja, melyben egy hazaút kálváriáját osztotta meg követőivel.

A színésznő leszállt a HÉV-ről babakocsistul, kiskutyástul és taxit szeretett volna fogni a hat kilométeres hazaúthoz. „Egy sem volt hajlandó elvinni, mondván, kutya nem jöhet. Ez oké… viszont olyan stílusban beszélt az összes, mintha a hátsójából… majd a telefonban a diszpécser követte a stílusbeli példát, és nem küldött olyan autót, ami a kiskutyát elviszi” – panaszolt az anyuka a Facebookon.

„Az egyiknek felajánlottam, hogy kifizetem az esetleges takarítást, ha kéne a kiskutya miatt, de nem… Így a 4 férfi a kocsijában tespedve, végignézte, ahogy ott álldogáltam majdnem 1 órát a kisfiammal, aki már sírt, mert éhes volt, míg végül egy ismerősöm jött értünk, hogy hazajuthassunk” – írja Eszter.

Joggal merülhet fel a kérdés, vajon ír pásztokutyával próbált fuvart szerezni a színésznő vagy egy bernáthegyivel? De Eszterék kutyája egy jobban megtermett macska méreteivel rendelkezik, mutatjuk:

„Nemhogy nem állatbarátok… de nem is emberbarátok…?” – zárta sorait elkeseredetten Földes Eszter.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top