Sztárok

Peller Anna vadabb dolgokra vágyik

Szeret kísérletezni Peller Anna, akit sokan kedvelnek azért, mert nem fél megmutatni az érzékeny oldalát sem. Van azonban olyan, amit bármennyire szeretne, nem tehet meg.

A civil életben az egyszerűségre és letisztultságra törekszik Peller Anna, ha a frizurájáról van szó, hiszen a színházban néha a legextrémebb hajkölteményekben lép színpadra. A hétköznapi, de vagány viseletekhez fodrászától, Ternyák Katától is hasznos tippeket kap. 

„Az egyszerű eleganciát kedvelem, ha nincs előadásom, vagy felvételem, szívesen hordom a hajam félig feltűzve, vagy oldalra fonva és imádom a copfot is. Ternyák Kata megtanította nekem és Mariannkának is, hogy tudjuk a legegyszerűbben megoldani otthon is ezeket a frizurákat– meséli Peller Anna a fodrásza kapcsán, aki a Barber Battle Budapest döntőseit zsűrizi majd a Symbolban október 6-án. – A színházban sokszor van rajtam paróka, vagy csilli-villi kreációkat készítenek a hajamból, így nekem az a fontos, hogy egyszerű, tiszta, de kicsit vagány legyek a fellépések és a felvételek közti időszakban. Természeten én is nagyon figyelek arra, hogy a frizurám harmóniában legyen az éppen rajtam lévő szettel, és úgy általában a hangulatommal.”

Peller Anna a színpadon már sok mindent kipróbálhatott, de sosem a vagányabbik énjét mutatta (Fotó: Nasz Nikolett)

Peller Anna igazán pörgő és sokszínű életet él, reggel az RTL Klub nézőivel együtt ébred, esténként pedig közel ezer embert szórakoztat a Budapesti Operettszínház Színpadán. Legújabb bemutatójában, az Apáca Show-ban Deloris Van Cartierként egy dögös szőke parókában és fityulában is énekel és táncol egy egész estén keresztül. „Mivel mind a színházban, mind a tévében sokat vasalják a hajamat, nagyon figyelek az otthoni ápolásra. Rendszeresen pakolást teszek fel rá, fontos, hogy jó minőségű kozmetikumokat használjak, így jól visszatöltődik a sérült haj. Ha az ember erre odafigyel, szinte meg sem mondanák a hajáról, milyen sokszor van tortúrának kitéve.”

Peller Anna az APáca show-ban (Fotó: Gordon Eszter)

Ha a hivatása nem szabna kereteket a külsőjével kapcsolatban, Anna vadabb dolgokat is bevállalna. „Nagy vágyam lenne egyszer kipróbálni a rózsaszín hajat, a pasztell és a rikító verzió is érdekel, sőt lehet, hogy egyszer a kékkel is kacérkodnék. Persze a szerepeim miatt ezt nem tehetem meg, elég abszurd lennénk a Mágnás Miska Marcsájaként ilyen színekben pompázva. A tetkó is a színház miatt kizárt, bár, ha rajtam múlna, már az egész család a hátamra lenne varrva: Annabella, Mikike, meg a kutyák” – teszi hozzá nevetve Anna, aki azt is elárulta, fontosnak tartja, hogy mindenki tudja, milyen fazon illik a személyiségéhez.

Peller Anna a Mágnás Miskában (Fotó: Kállai Tóth Anett)

„Férfifrizurák terén nekem Mikike az alap. Rajta azt szeretem, ha oldalt fel van nyírva, felül pedig van tömege, lehet mibe beletúrni. A felnyírás nagy kedvencem, de fontos, hogy mindenki tudja viselni azt a frizurát, amit választ magának.”

Peller Anna és Lukács Mikike amúgy benne van mindenféle kísérletezésben

Október 6-án este, a Barber Battle Budapest döntőjén többek között Hajas László zsűrizi majd a versenymunkákat Ternyák Kata mellett. Az estén kiderül, ki lesz 2018 barbere és hajtetoválója, az eredményhirdetés izgalmait Király Viktor fellépése és látványos BlondMe Men Show fokozza majd, a fergeteges afterparty-n pedig bárki együtt bulizhat a verseny győztesével Nigel Stately zenéjére. 

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top