Sztárok

Megszületett Kulcsár Edina kisfia – címlapon a családi fotó

Igazi meglepetés volt, hogy Kulcsár Edina a kisfiával a karjában pózolt a mai Story magazin címlapján, mivel a követői biztosra vették: a saját oldalán jelenti be az örömhírt.

Amióta kiderült, hogy Kulcsár Edina kisbabát vár, nagyjából lehetett sejteni, hogy augusztus vége felé hozza világra a picit. Csutival többször is meséltek a gyerekvárásról, különösen azért, mert Edina terhességét csodaként élték meg, hiszen az orvosok nem adtak sok esélyt erre, és másoknak is erőt akartak adni a sikersztorijával. Néhány napja Edina mégis letiltotta a hozzászólásokat az oldalán, mert elege lett a kérdésekből. 

Itt van Kulcsár Edina posztja: 

View this post on Instagram

Nem hagyom, hogy bárki is elrontsa az előttem álló boldog napokat, így arra az elhatározásra jutottam a ,,kedves”, helyüket az életben nem találó kommentelők miatt, akik tartalomtól függetlenül csak azzal vannak elfoglalva, hogy megszültem-e vagy sem, hogy letiltom a hozzászólások lehetőségét. 😐 Már 1 hónapja olvasgatom ezeket... Nagyon jól kezelem az ilyen embereket, de most valahogy úgy érzem elég volt. ✋ Mérlegelnem is kell, hogy az elkövetkezendőkben egyáltalán érdemes-e ekkora betekintést engednem az életembe, csak hát én ilyen vagyok.🤷🏻‍♀️ Mindig is magamat adtam, így ezen még gondolkozom, de az biztos, hogy pár napig nem fogadom a hozzászólásokat, posztolni viszont fogok.☺️ Azért el nem vették a kedvemet ezek az emberek attól, hogy megosszam a saját oldalamon a legszebb, legörömtelibb pillanataimat. Ez a kép is egy ilyen, amit édesanyám fotózott. 🤗💕 Elnézést kérek azoktól akik szeretnek és szívesen tartják velem a kapcsolatot kommentek formájában, de ha olvastátok a korábbiakat, akkor remélem megértitek.🙏🏼 Ui.: Egy picit olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, mint amikor régen az iskolában rosszalkodtak páran és az egész osztályt megbüntették.😅 Szép estét mindenkinek. 💕😘 #anyufoto @krisztinajakab_photography @charlotterosecustom

A post shared by Szabó-Kulcsár Edina 👰🏻❤️ (@edinakulcsar_official) on

A mai Story címlapját látva egyértelmű, miért kerülte ki Kulcsár Edina a szüléssel kapcsolatos, sokszor számon kérő és tolakodó kérdéseket: egyszerűen nyugalomra vágyott, miután

megszületett Szabó-Kulcsár Medox.

Az utolsó napokban derült ki, hogy a szülés biztosan nem úgy zajlik majd, ahogyan a szépségkirálynő tervezte, vagyis nem természetes úton. 

„Az orvosom elküldött egy specialistához, aki észrevette, hogy a baba arctartásos. Ebben a pozícióban nem tudott volna biztonságos módon megszületni” – kezdte Edina a Story magazinnak, ahol hosszasan mesélt a műtétről és arról, hogyan zajlottak az első napok Medoxszal. 

Kulcsár Edina és Csuti a Story címlapon mutatta be a világnak Szabó-Kulcsár Medoxot

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top