Sztárok

Dzsudzsák talán épp most biztosította be válogatottságát

Elcsípte az igazolási szezon legvégét Dzsudzsák Balázs, akinek így ugyan van végre klubja, de nem olyan, amilyenre számított.

Elég nehezen talált magának csapatot Dzsudzsák Balázs, akinek egész nyara azzal telt, hogy megoldja ezt a kellemetlen helyzetet. Marco Rossi, a válogatott új szövetségi kapitánya ugyanis kerek-perec kijelentette: nem tud a nemzeti 11-be olyan játékost meghívni, akinek nincs klubja. Pedig Dzsudzsák az elmúlt években alapembernek számított, 97-szeres válogatott, csapatkapitány volt.

Egy ideig úgy tűnt, a több évnyi közel-keleti és orosz futball után Dzsudzsák visszatérhet az európai színtérre, de végül pontosan ott marad, ahol volt, az Egyesült Arab Emirátusokban. Mindössze csapatot cserél: az Al-Ittihad Kalba tegnap jelentette be a szerződéskötést.

Érdekes, hogy a Kalba „a magyar válogatott játékos” leigazolásáról ír hivatalos közleményében, pedig Dzsudzsák sorsa egyelőre kicsit bizonytalan a nemzeti 11-ben. A hazai csapat legközelebb október 12-én lép pályára a görögök ellen, de azon a meccsen Dzsudzsák Balázs még biztosan nem játszik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top