Sztárok

Cseke Katinka exével jár Muri Enikő

A Cinderella (Hamupipőke) című mesemusicalben a címszereplőt alakítja Muri Enikő, aki most a való életben is hercegnőként érezheti magát Patonai Norberttel. A férfi történetesen Cseke Katinka exe.

Két hónapja van együtt Muri és Enikő és Patonai Norbert, állítólag nem titkolják a szerelmüket, sokszor megjelentek már nyilvános helyeken kéz a kézben, mégis most először hallani a kapcsolatukról. A Story magazin értesülései szerint a színésznő kivirult, látszik rajta, mennyire boldog. 

Ahogy írják, egy munkakapcsolat során alakult ki a szerelem, de azt nem tudni, hogy korábban már ismerte-e egymást a pár, vagy hogy esetleg Cseke Katinka mutatta-e be őket egymásnak már korábban. A férfi táncosként félig-meddig szakmabelinek számít, és Katinkával máig tartják a kapcsolatot, főként a közös lányuk érdekében

Cseke Katinka és Muri Enikő régóta ismerik egymást

Muri Enikő és Cseket Katinka jól ismerik egymást, tavaly például egyszerre voltak az Ázsia Expressz sezereplői, bár nem egy csapatban versenyeztek, azt mesélték utána, hogy jól kijöttek. A Story ezért is kereste meg Katinkát, örül-e az exe választásának. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top