Sztárok

Ismét kórházban Törőcsik Mari

Újfajta kezeléseket kap a nemzet színésze, Törőcsik Mari, mégis napok óta elérhetetlen telefonon.

Az idős színésznőnek mára sajnos szinte a második otthona a szombathelyi kórház. Törőcsik Mari legutóbb a nyáron feküdt be, miután rosszul lett a tiszteletére rendezett fogadáson szülőfalujában, Velemben. Most állítólag nem ennyire rossz a helyzet, de nem lehet őt elérni telefonon, ami aggodalomra adhat okot.

Fotó: MTVA Fotó / Zih Zsolt

„Úgy tudom, immun- és vitaminterápiára feküdt be a kórházba, hogy felerősítsék. Ilyenkor ellenőrzik az egészségi állapotát is. Sokan aggódunk érte, de szerencsére ő jól akar lenni, ezért veti alá magát mindennek, amitől erőre kaphat” – mondta a Borsnak a színésznő névtelenséget kérő ismerőse.

„Annyit tudok, Mari fél, hogy egyszer benntartják” – tette hozzá az informátor. Törőcsik Mari azonban már erről is rendelkezett: végakarata lánya kezelésében van.

Jordán Tamás a lapnak azt mondta, hétfőn meglátogatta Törőcsiket, és megerősítette a fenti információkat. „Reméli, minden rendben van vele, és nem tartják benn hosszabb ideig. Nagyjából tíz percet voltam nála, beszélgettünk, egész jó hangulata volt. Tovább nem maradtam, nem akartam fárasztani. Úgy tudom, rutinellenőrzésen vesz részt” – mondta a szombathelyi színház igazgatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top