Sztárok

Solti Ádáméknál jöhet a baba, majd az esküvő

Solti Ádám és Kis Berni hagyta el tegnap a Nyerő Páros villáját – a kiesés után készült interjúban a terveikről beszéltek, és a babaprojekt is szóba került.

Tegnap Solti Ádámék estek ki a Nyerő Párosból – kicsit csalódottak voltak, mégis úgy érezték, hogy nyertek. Egyelőre építkeznek, a Barátok közt sztárja pedig eléggé elfoglalt, mégis nagyon serényen tervezgetik az előttük álló közös éveket. A villa elhagyása után ezekről beszéltek, és az is kiderült, hogy mikor érkezik a kis trónörökös. 

„A párok többségének volt gyereke, és annyira rákaptunk erre a hangulatra, ahogy beszéltek a babázásról, hogy várja otthon őket egy kisfiú, kislány vagy esetleg több. Erre az egy érzésre nagyon féltékenyek voltunk. Most már nekünk sem ártana” – mondta Kis Berni a kamerák előtt, majd Solti Ádám is rákontrázott.

Természetesen – mint már korábban többször – az is szóba került, hogy Berni már nagyon szeretné, ha elvenné feleségül a szerelme, amire a színész rávágta, hogy így lesz. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top