Sztárok

Ledobta a ló Pintér Tibort

Komoly balesetet szenvedett Pintér Tenya, mikor trükközni próbált egyik lovával.

Pintér Tenya, a nemzet lovas színésze épp legújabb musicaljét, a Kincsem-sztori egyik átiratát próbálta lovával, amikor megtörtént a baj. „Az évek óta a fegyelemre idomított lovamnak ugyanis most azt kell megtanítanom, hogy legyen vad és szemtelen. Hiszen a Kincsem-történet egyik legszebb szála, ahogy Blaskovich és a paripa egymásra hangolódnak, ezért fontos, hogy ez a jelenet jól sikerüljön” – fogalmazott a színész.

„Úgy ledobott, mint még soha. Hatalmasat csattantam a karámon, fáj a karom rendesen, de a jövő hét végi bemutatóra már jól leszek. Addigra talán a ló is megtanulja a szerepét, hogy miért is kell most ágaskodnia és neveletlenül viselkednie, amikor ezt eddig nem volt szabad” – mondta a Blikknek Tenya. Azt azért hozzá kell tennünk, hogy ebben az olvasatban a ló pont azt csinálta, amit a gazdája kért tőle. De nem akarunk beleszólni, a szerkesztőségben kevés lovász van. Pintér egyébként húszmilliós biztosítást kötött saját testére a hírek szerint, így valószínűleg nem érte túl nagy kár.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top