Sztárok

Durva quadbalesetet szenvedett Marcellina

A hatvanöt éves zenész majdnem nyaktörő balesetet szenvedett az Alpokban.

Eredetileg síelni szerettek volna az osztrák hegyekben, de az időjárás nem kedvezett Marcellinának és kedvesének, ezért egy másik sportot kellett választaniuk. A lassan nyugdíjas korú pár valamiért a quadozás mellett döntött, írja a Bors. „Mostanában huszonéveseket meghazudtolóan energikusnak érzem magam, szeretnék mindent kipróbálni, dacára annak, hogy a párom nem örült annak, hogy quadozni akarok” – magyarázta a zenész.

„Béreltünk egy pár járgányt, és nekiindultunk a hegyi terepnek. Legalább 40-50 kilométeres sebességgel száguldozhattam, amikor nem vettem észre egy nagyobb gödröt, és belehajtottam. Lerepültem a quadról, és méterekkel odébb landoltam. Nem tudtam mozdulni, miközben irtózatos fájdalmat éreztem az egész testemben. Elmondhatatlanul megijedtem, azt hittem, végzetes baj történt” – mesélte.

Mégis viszonylag olcsón megúszta a hatalmas bukfencet: a nyaka meghúzódott, de csigolyái nem sérültek, ellenben néhány bordája megrepedt, és a kezét is begipszelték. Ekkora sebességnél ezek szinte karcolások.

Marcellina tavaly már belekóstolt az „extrém sportokba”, mikor új lemezének borítójához pucérra vetkőzött Nánási Pál kamerája előtt. Abból szerencsére nem lett ilyen súlyos baleset.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top