Sztárok

Álruhában járja London utcáit Meghan Markle

Mint Mátyás király, Meghan Markle is álruhában jár az emberek között, csak míg az Igazságos a nép panaszaira volt kíváncsi, addig az újdonsült hercegné biotermékek után jár a közeli piacon.

Egymás után rúgja fel az öltözködési szabályokat Meghan Markle hercegné, Harry herceg felesége, akiről az a hír járja, hogy időnként kiszökik a palotából, hogy például a közeli piacon vásárolhasson. Markle ilyenkor egy baseballsapkában, földnek szegezett tekintettel járja London utcáit, hol piacra, hol fodrászhoz igyekszik.

„Rendre kiszökik a palotából, és baseballsapkában jár bevásárolni Londonban. Így megy a közértbe, kedvenc biopiacára, de így jár pilatesórára és fodrászhoz is. Lakóhelyüktől, a Kensington-palotától mindössze 5 perc sétára van a Whole Foods piac, ahol biotermékeket tud venni. Olyan gyorsan odaér, hogy senki nem veszi észre, hogy eltűnt a palotából” – mondta a Daily Mailnek egy forrás a királyi udvarból. „Meghan nehezen tűri a szabályokat, képtelen a palotában ülni” – tette hozzá.

meghan markle édesanyja látogatás

Kép forrása: Getty Images

Meghan Markle nemcsak Londonban, hanem Cotswold utcáin is így közlekedik, ahol gyakran tölti együtt a hétvégéket a hercegi pár. A magazin szerint kétséges, hogy II. Erzsébet tud a hercegné kis sétáiról, mert ha tudna, botrány lenne belőle.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top