Sztárok

Még egy lemez, de a murinak nem lesz vége, állítja Horváth Charlie

A visszavonulást még nem tervezi, de utolsó lemezére készül Horváth Charlie. A tehetségkutatókról is beszélt.

Interjút készített a Bors az októberben a 71. életévét betöltő Horváth Charlie-val, aki felidézte például azt, hogy anno mennyit koncerteztek, hogy fiatalkorukban milyen sok művelődési ház és ifjúsági klub volt, ahol felléphettek, és a sok koncertnek hála megtanultak zenélni. Közölte azt is, hogy nem tartja jónak a tehetségkutatókat, és hogy egy sor fiatalt ismer, akik egyébként nagyon tehetséges muzsikusok, mégsem szerepelnek újságokban. 

A zenész arról is beszélt, hogy élete egyik legnagyobb élménye volt a Hősök terén zenélni Elton John előtt, és a tervei is szóba kerültek. „Jövőre szeretnék csinálni még egy utolsó lemezt – mondta. – Eddig 37 darabot adtam ki… Az utóbbi évek nem voltak könnyűek a számomra, elvesztettem drága feleségemet, miközben barátom és kollégám, Lerch István is rossz állapotban van az agyvérzése után. Nagyon várom, hogy felépüljön, nehéz küzdelem lesz.” 

Horváth Charlie / MTI Fotó: Kovács Tamás

Charlie hozzátette, hogy az utolsó lemez ellenére visszavonulni nem fog, úgy véli, csak addig szabad ezt folytatni, amíg egészséges az ember.

Lekopogom, velem minden rendben

– zárta le mondandóját. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top