Sztárok

Bereczki Zoltán szöveget írt Curtisnek és Majkának

Ha Curtis és Majka neve az utóbbi időben egy cikkben szerepel, annak általában negatív felhangja van, de ennek nem.

Merthogy nem a két rapper hangos elválásáról van szó.

Bereczki Zoltánról tudtuk, hogy darabokban játszik, és persze azt is, hogy énekel, na de hogy szöveget is írjon, ráadásul Majkának… A Bors járt utána, hogy miként került a Füttyös című Majka–Curtis–Király Viktor-dal szövegírói közé a neve. 

A színész készséggel válaszolt. „Egyszerű a történet, Majkával három évvel ezelőtt együtt ültünk a Sztárban sztár zsűrijében, és ott mutatta nekem a készülő dalait. Például akkor kapta meg a jogot a Depeche Mode-tól is a feldolgozásra – mondta Bereczki. – A készülő dalok között ott volt a Füttyös demója. Egyik vasárnap adás előtt elpanaszolta, hogy nem boldogul ennek a dalnak a refrénjével. Műsor után a kocsiban hallgattam, gondolkoztam, majd megírtam azt a három sort, amely végül bekerült a dalba: »Maradok a srác a szomszédból, Az a kölyök, aki mindent átrajzol, A régi utcákról, aki álmokat hajszol.«” 

A lap megjegyzi, hogy Bereczki egyébként is sok dalszöveget jegyez, és barátként tekint Majkára. Azt mondja, „egy barát ott segít, ahol tud”

(Kiemelt kép: Bereczki Official Fanclub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top