Sztárok

Megrázó leveleket írt halála előtt Ádám Tamás

Egy volt kollégája hozott nyilvánosságra részleteket Ádám Tamás utolsó üzeneteiből.

Szeptember elején, tragikus körülmények közt saját otthonában találták holtan Ádám Tamást, a Família Kft. egykori színészét. A férfi meg nem erősített hírek szerint gyógyszermérgezésben hunyt el, testére fia talált rá. Több volt kollégája és barátja szerint küzdött a hirtelen jött munkanélküliséggel, úgy érezte, feleslegessé vált és aggódott, hogy nem fogja tudni eltartani családját. Ádám 66 éves volt.

A napokban Szögi Csaba, a Közép-Európa Táncszínház igazgatója publikálta Ádám Tamás néhány utolsó üzenetét.

“Én még életemben ilyen nem tettem. de most a sors, és a család rákényszerített. májustól nyugdíjas lettem! Munkám nincs, ami nyilvánvaló jövedelem nélküliséggel jár! Bármit elvállalok, hogy segíthessek a családomon” – írta egyik alkalommal a színész.

Szögi szerint Ádám megkérdőjelezte döntéseit, amit korábban hozott. “Amíg aktív volt, nem épített ki megfelelő kapcsolati tőkét, amit már megbánt. Szóba került, hogy ha tudok, segítsek neki munkát találni, ám erre már nem kerülhetett sor. Nagyon elkeserít a halála, csupa szív, különleges és tehetséges ember volt, akivel mindig remekül lehetett együtt dolgozni, és jó volt a barátjának lenni” – mondta a táncművész a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top