Sztárok

Tök jól áll az új frizura Péter Szabó Szilviának

Nem mindenkinek tetszik az új stílus, pedig Péter Szabó Szilviának elég jól áll a rövid haj.

2016 novemberében született meg Péter Szabó Szilvia kislánya, Emma. Az énekesnő idén januárban már azt nyilatkozta, hogy sikerült megtalálnia az összhangot a fellépések és az anyaság között. „A hétvégéken, amikor turnézok, a nagymamák segítenek, ők az állandó bébicsőszök, de ha korai időpontra esett egy-egy akusztikus koncertem, akkor magammal vittem a kislányomat” – nyilatkozta akkor a Blikknek.

Péter Szabó Szilvia azóta is aktívan zenél, turnézik, a rajongói pedig két dolgot szokhattak meg tőle az utóbbi majd két évtizedben, mióta a NOX-ból megismerték: a profi színpadi jelenlétet, és a már-már védjegynek számító összefogott, vagy feltűzött, sötét haját. A lófaroknak és a hosszú tincseknek lőttek, az énekesnő levágatta a haját. Elég jól áll neki: 

Követői általában gratulálnak az új frizurához, de akadnak páran akiknek hiányzik a régi stíl. „Jaj, az a szép hosszú hajad:(” – írta egy követője. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top