nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Halász Gábor falujának templomában súlyos kár keletkezett

Halász Gábor falujának templomában súlyos kár keletkezett

A kápolna 250 éves múlt, még az is elképzelhető, hogy végső esetben le kell bontani. Halász Gábor szakvéleményre vár, és minden segítséget megad, illetve fogad a felújításhoz.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A Bors szúrta ki, hogy Kiskutas kápolnájának tornya egyszerűen leomlott. Kiskutas polgármestere a Barátok közt Hoffer Misijeként megismert Halász Gábor

A több mint 250 éves kápolna tornya váratlanul összerogyott augusztus utolsó napjaiban. „Ugyan nem Isten haragja sújtott le, de az lehetséges, hogy egy villám csapott bele a toronyba” – mondta a lapnak Halász. A polgármester nagyon fontosnak tartja a falu jelképének számító épületet, és bár az egyház tulajdona, minden segítséget megadnak a renováláshoz, de félő, hogy a szakértők a teljes lebontást javasolják. Halász Gábor szerint ezt nem lehet megengedni. A helyreállítás költségét egyelőre nem lehet tudni, felmérés alatt áll. Halász minél több támogatót szeretne az ügy mellé állítani, így még az is előfordulhat, hogy színészek is segítenek majd.

A színész 2 évvel ezelőtt sroke-ot kapott, mára szerencsésen felépült betegségéből. 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon