nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nem lesz kormányzó a Szex és New York sztárjából

Nem lesz kormányzó a Szex és New York sztárjából

A politikusnak állt Cynthia Nixon elveszítette a New York állami előválasztást.
Kránicz Bence
Kránicz Bence
f Ajánlom

Elveszítette a New York-i demokrata párti előválasztást Cynthia Nixon. A Szex és New York Mirandájaként híressé vált színésznő a jelenlegi kormányzó, Andrew Cuomo kihívójaként mérette meg magát, de a szavazáson 93 százalékos feldolgozottságnál csak a szavazatok 35 százalékát szerezte meg, míg Cuomo 65 százalékot. Ezzel a várost 2011 óta irányító Cuomo lehet a republikánus párti jelölt ellenfele a novemberi választáson.

Fotó: AFP / Kena Betancur

Nixon a Twitteren azt írta, nem ilyen eredményekre számított, viszont további munkára ösztönzi őt a választás. Sikerként értékeli, hogy „átrajzolták az állam politikai térképét”.

Cynthia Nixon több mint tíz éve dolgozik politikai aktivistaként, a demokrata pártban a baloldali szárnyat képviseli. (BBC)

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon