nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Megállíthatatlanul közeleg a vég az Aranyélet új előzetesében

Megállíthatatlanul közeleg a vég az Aranyélet új előzetesében

„A legkönnyebb kifogás mindig a család, hogy mindent értetek tettem.”
Bus András
Bus András
f Ajánlom

Új előzetes érkezett az Aranyélet utolsó évadához, amely október 14-én indul az HBO GO-n. A készítők megfogalmazása szerint a Miklósi család a videóban „megállíthatatlanul robog az elkerülhetetlen vég felé”, és valóban meglehetősen drámai hangvételűek a képsorok: 

A promóvideó rendezője, Varsics Péter elmondása szerint az Aranyélet utolsó évadának „nagyon fontos hívószava az »örökség« lett, átvitt és szó szerinti értelemben is, hogy mit hozunk otthonról, és hogyan állunk mindehhez, így szerettünk volna a karakterek leendő sorsába bepillantást engedni egy finoman elemelt, külön forgatott, kvázi kisfilm-előzetesben, amiben a generációs ellenállás – gyerekek a szülőkkel szemben – mellett az is megjelenik, hogy a múltban elkövetett »hibáknak« bizony elkerülhetetlen következményei lesznek, a család minden tagja számára. Mindezt Attila karakterének nagyon pontos (a második évad végén is elhangzó) monológja kíséri végig, amely tartalmilag és érzelmileg is alátámasztja a képsorokat.”

Az Aranyélet utolsó évadának plakátja

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon