Sztárok

Vidám családi fotó Szinetár Dóráék nyaralásáról

Hamarosan egyéves lesz Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kisfia, Benjamin, akinek az első nagy nyaralását nem volt egyszerű megszervezniük a szülőknek.

Tavaly szeptemberben született meg Makranczi Benjamin, azóta a szülőknek nem is nagyon volt idejük a pihenésre gondolni. Az idén a nyarat szándékosan úgy tervezték, hogy végre együtt lehessen a család, de jutott idő romantikázásra is, igaz, Szinetár Dóra és Makranczi Zalán kettesben még nem tudott elutazni

„A Mátrában is voltunk pár napot, ahova a már járóképes gyerekeink nem jöttek velünk” –viccelődött a színésznő a Story magazinnak adott interjúban. 

„Csak Zalánnal és Benjivel voltunk. Ez volt idén a romantikus nyaralás a férjemmel, hiszen mostanában hármasban romantikázunk. A fiunk még egészen kicsi, és egyébként nagyon nyugodt baba, sosem szokott hisztizni. Így ebből a szempontból nem sokban különbözött egy olyan vakációtól, ahol csak kettesben vagyunk.”

Volt azonban egy olyan program idén, aminek mindenki egyformán örülhetett, és ahol Benji mellett Dóra lánya, Zorka, és Zalán fia, Sámuel is tökéletesen kikapcsolódhatott. 

„Nyár végén következett egy hosszabb pihenés Ausztriában. Ez volt a leghosszabb idő, amit Benji távol töltött az otthonától. Egy egyéves gyerekkel nem könnyű olyan helyre utazni, ahol tényleg pihenni lehet, ezért fontos volt, hogy nagyon jó helyet válasszunk.”

A Story magazinban rengeteg kép látható a nyaralásról, és Szinetár Dóra mesélt arról is, hogyan szakítanak maguknak időt a férjével egymásra.

A Story magazin exkluzív képein Szinetár Dóra és Makranczi Zalán családi nyaralása

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top