Sztárok

Kulka nevével verik át az internetezőket

Csak idő kérdése volt, mikor veszik elő Kulka János nevét a csalók.

Hála az égnek ezek a csalók most az átverés egy ízlésesebb formáját választották, és nem keltették Kulka János halálhírét, mégis sokezer lájkot be tudtak gyűjteni egy sztorival, aminek semmi köze a valósághoz. A történet szerint a stroke-ból lábadozó Kulka János egy jótékonysági rendezvényen való közreműködésre kérte fel Lang Györgyit, aki igent mondott a megkeresésre. Ám ebből egy szó sem igaz.

„Szeretném, ha minél több ember tudna arról, hogy mennyire nagyszerű ember vagy, illetve szeretném, ha a lehető legtöbben eljönnének a Budapesten megrendezésre kerülő közös fellépésünkre. Ezúton kérem szépen minden kedves szimpatizánsomat, legalább egy megosztással segítsen nekünk és a koraszülöttosztály orvosainak célunk elérésében” – írják Lang Györgyi nevében.

„Ez egy kamuoldal kamutörténete. Elkeserítő, hogy ilyesmivel van tele az internet. Persze, szívesen vennék részt ilyen rendezvényen Jánossal, de egyelőre nem esett szó ilyesmiről” – tisztázta a helyzetet a Blikknek a Pa-dö-dő énekesnője.

Szerencsére most csak lájkvadászat volt a cél, és nem kamuadományt gyűjtöttek a csalók, de a tanulság ugyanaz: mindenki nagyon nézze meg, mit és hol olvas az interneten!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top