Sztárok

Összeköltözött Vastag Csaba és szerelme, Görgényi Fruzsina

Tévedtek, akik azt gondolták, hogy Vastag Csaba és Görgényi Fruzsina már nem alkotnak egy párt. A helyzet épp a fordítottja, ugyanis a szerelmespár már össze is bútorozott.

Lassan két éve alkot egy párt Vastag Csaba énekes és Görgényi Fruzsina színésznő, akit a Barátok közt című sorozatból ismerhet leginkább a közönség. A szerelmespár kapcsolata, úgy tűnik, komolyra fordult, ugyanis összeköltöztek. Ezt Görgényi Fruzsina árulta el egy interjúban a HOT! Magazinnak.

Görgényi Fruzsina Barátok közt 

Görgényi elmondta, hogy mivel nagyon óvják magánéletüket, és alig osztanak meg magukról közös képet a közösségi oldalakon, így sokan gondolhatják azt, hogy már nincsenek is együtt, pedig de!

Vastag Csaba és szerelme, Görgényi Fruzsina – Forrás: Instagram

Mindenki azt hiszi, hogy alig vagyunk együtt, de ez nincs így. Hiszen már együtt lakunk

– nyilatkozta a magazinnak Görgényi Fruzsina. Elmondta azt is, hogy egyelőre nem terveznek sem házasságot, sem gyereket, most nagyon boldogok így együtt. Megtudtuk, hogy nagy állatbarátok, és több cicát nevelnek közösen.

Mi azért mutatunk egy közös képet Görgényi Fruzsináról és Vastag Csabáról, mert néha-néha azért megosztanak néhány szerelemes fotót is.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🕊 #whitenight #fashionstreet #whitechoc #whitelight

Görgényi Fruzsina (@gorgenyifruzsina) által megosztott bejegyzés,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top