Sztárok

Budapesten ad koncertet David Duchovny

Nem tévesztés a cím, a híres amerikai színész az elmúlt években rockénekesként kezdett új karriert. David Duchovny bandájával Budapesten is fellép 2019 februárjában.

Vitathatatlan, hogy David Duchovny neve összeforrt az X-Aktákkal és a Kaliforgiával, de úgy tűnik az 58 éves színész nemcsak a szerepekben, hanem az életben sem szereti a skatulyázást. Duchovny amellett, hogy íróként és rendezőként is kipróbálta magát, az elmúlt években dallamos rockot játszó rockegyüttesének énekeseként ér el egyre nagyobb sikereket.

Duchovny és bandája 2015 óta két lemezt is kiadott, most épp harmadik lemezükön dolgoznak, jövőre pedig európai koncertturnéra indulnak, amelynek egyik állomása Budapest lesz. A színész-énekes 2019. február 11-én lép fel együttesével a MoM Sportban.

David Duchovny amerikai színész a nevét viselő csillag avatási ünnepségén a Hollywoodi hírességek sétányán, Los Angelesben 2016. január 25-én. Duchovnyé a 2572. csillag a televíziós kategóriában a sétányon (MTI/EPA/Mike Nelson)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top