Sztárok

Baukó Éva visszatér oda, ahol megszületett

Ismét VV Évává válik Baukó Éva, aki újabb esélyt kap, hogy bizonyítsa magát a tévé képernyőjén.

Nem volt könnyű Baukó Éva elmúlt éve. A műsorvezető nem tudott stabil munkát találni, ahol pedig sikerült pár hónapra megvetnie a lábát, ott egyből összebalhézott Berki Krisztiánnal. Eközben még korábbi albérlete is megszűnt, és egykori rossz híre miatt csak nagyon nehezen talált új lakást.

Ám nagyon úgy tűnik, Éva körbeér, és visszajut oda, ahonnan elindult. Persze csak képletesen: a ValóVilág kilencedik évadában láthatjuk majd újra, a BeleValó című kísérőműsor egyik háziasszonya lesz.

Alekosz, Baukó, Jerzy - hasonlóan erős mezőny jól jönne

Éva még versenyzőként a ValóVilágban – nyolc év telt el szereplése óta

Baukó Éva úgy érzi, újabb esélyt kapott, hiszen vezette már a BeleValót, de azóta szerinte rengeteget fejlődött. „Azt kérték, felejtsem el a műsorvezetői attitűdöt, a személyiség kell! A látszat ellenére komoly munka ez, egy 25 perces élő adásban, ahol egyedül van az ember, felkészültségre, logikai érzékre és humorérzékre van szükség. A második alkalommal már nem idegeskedtem, laza maradtam, szerintem ez döntött mellettem” – mondta a Blikknek Éva.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top