Sztárok

Majka Curtis drogproblémájával viccelődött

Hatalmas közönség előtt szólta el magát Majka, a hatás nem is maradt el.

Alig pár hete, a Szegedi Ifúsági Napok színpadáról jelentette be Majka, hogy minden kapcsolatot megszakít Curtisszel az újpesti rapper drogproblémái miatt. Azóta szabályos adok-kapok megy az újságok hasábjain. Jól tette Majka, amit tett? Egyáltalán volt joga hozzá? Curtis rajongói még meg is fenyegették Majorost, amiért elárulta egykori barátját.

Előkerült azonban egy videó februárból, amin szintén nagy nyilvánosság előtt poénkodik Majka Curtis kokainfogyasztásával. A vicc eléggé tetszett a közönségnek, bár ők akkor még valószínűleg nem tudták, mennyire komoly alapja van.

Majka Liptai Claudia és férje vendége volt az Édeskettes színpadi sütő-show-jában, melyben mindenféle hírességek készítettek süteményeket Pataki Ádám felügyelete alatt, miközben színes anekdotákkal szórakoztatták a nézőket.

Liptai adta fel a labdát mikor megkérdezte: „Van egy kis fehér por, érdekel?” Mire Majka csuklóból annyit felelt: „Engem nem, de a Curtisnek vinnék!” A hatás nem is maradt el, a közönség dőlt a röhögéstől, de Hajós András jó érzékkel gyorsan más irányba terelte a beszélgetést.

A Bors szerette volna megszólaltatni a két zenészt a videóval kapcsolatban, de egyikük sem kommentálta az esetet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top