nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Kamerák előtt borult ki Mádai Vivien

Kamerák előtt borult ki Mádai Vivien

Mádai Vivien mindig felvállalja az érzelmeit, sokszor élő adásban láthatták a nézők, ahogy elérzékenyült, elszomorodott vagy éppen jó ízűen nevetett. Így kiborulni viszont még nem láttuk.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

A MasterChef VIP adásaiban minden sztár egy új oldaláról mutatkozott be, és az is kiderült, hogy komolyan veszik a főzőversenyt. Mádai Vivien sem kivétel. Eddig nagyon jól viselte a séfek kritikáját, akik bármennyire is igyekeznek finoman fogalmazni, akkor is könnyen meg tudják bántani a versenyzőket. Például Csomor Csilla már többször elsírta magát, most pedig Mádai Viviennél telt be a pohár. 

via GIPHY

„Kissé nehezen bírom a stresszt… hogy miért? Kiderül este”  kommentálta Vivien ezt a beharangozót, amiből annyi kiderült, hogy a munkáját gyakorlatilag lesöpörték az asztalról. 

Az megnyugtató, hogy ennek ellenére sem maradt rossz emlék a verseny Mádai Viviennek, aki ma az adás előtt egy sokkal vidámabb posztot osztott meg. 

Civil Díj 2019 Érezted már úgy, hogy tennél – másokért, magadért, egy élhetőbb közegért –, de nincs időd, erőd, energiád, pénzed, lehetőséged? A civil szervezetek bebizonyítják, hogy van. Mindig van még egy kis hely bennünk, az időnkben arra, hogy holnap eggyel tovább lépjünk, mint ahol ma tartottunk. És hogy a mi valóban MI legyen. Hogy egymásban, közösségben is gondolkodjunk. Ha már késznek érzed magad erre, csatlakozz! Ha még nem, akkor csak higgy bennük – és szavazz rájuk! Ki legyen a Civil Díj 2019 közönségdíjasa?


Szavazok!

Megosztás Facebookon