nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Falusi Mariann: „Mindig isteni pasijaim voltak”

Falusi Mariann: „Mindig isteni pasijaim voltak”

Mérhetetlen a szabadságvágya, és kívülről úgy tűnhet, hogy az életébe nem is férne bele egy párkapcsolat. Falusi Mariann viszont árnyaltabb történetet mesélt.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Harminc éve már, hogy Falusi Mariann és Lang Györgyi összeállt egy fesztivál kedvéért, és azóta a zenekaruk, a Pa-dö-dő sikere töretlen. Ők ketten az első perctől összhangban voltak, amit a Nők Lapja interjúban úgy fogalmaztak meg, hogy Mariann megtalálta az ikertestvérét. A barátságuknak nagy jelentősége van mindkettőjük életében, és már nem először került szóba, hogy talán éppen ez a szoros kötelék akadályozta Falusi Mariannt a párkapcsolataiban. 

„Nekem mindig isteni pasijaim voltak, de Györgyi halálra üldözte őket, mert azt gondolta, nem elég jók nekem. Féltett a csalódástól, és mivel elég tisztán látja a dolgokat, többnyire igaza is lett.”

Mint kiderült, ezen felül nemigen beszélnek a férfiakról, Mariann egy régi barátnőjével, Zsuzsával szokta megosztani, amikor a szokásos éves nyaralásukat töltik kettesben. 

„Egész életemben olyan férfit kerestem, aki önmagában valaki, és akivel akkor vagyunk együtt, amikor nekünk jó. A pasi nekem arra kell, hogy neki tudjak dőlni, meg tudjam vele beszélni a dolgokat, és hozzá lehessen bújni. De ehhez meg kell találni a megfelelő partnert, hogy ne olyan legyen, aki a fejemen ül, és mindennap zöldborsó főzeléket kell neki csinálni. Én az a típus vagyok, aki mindent mással szeret csinálni. (…) Szerintem disznóság elvárni valakitől, hogy ugyanaz érdekelje, ami engem.”

Falusi Mariann (Fotó: Smag)

Megosztás Facebookon