nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Nem nekik kellett volna kiesni a Nyerő Párosból – te mit gondolsz?

Nem nekik kellett volna kiesni a Nyerő Párosból – te mit gondolsz?

Furcsán alakult a Nyerő Páros legutóbbi adása, amelynek a végén Veiszer Alinda és László Pál távozott a villából. Pedig többen nagyobb összegbe fogadtak volna, hogy amint lehet, a társaság inkább Tokár Tomiékat teszi ki.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Egy elegáns távozást láthattunk, Veiszer Alinda és László Pál nem vette magára, hogy nekik kellett menniük a Nyerő Párosból. Bár a történelmi hűséghez tartozik, Alindának nem esett jól, hogy egyetlen szavazatot sem kaptak, de a férjével egyetértettek abban: ők is ugyanígy döntöttek volna, szerintük is Solti Ádáméknak van nagyobb szükségük a Nyerő Párosra

A jó viszony megmaradt, „Palindáék” emelt fővel távoztak, és mindenkinek hiányoztak a villában: 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sziasztok! Hát így alakult a ma este.... Egyik szemem sír, a másik nevet. Nevet azért, mert maradhattunk a játékban ami nagyon sokat jelent nekünk. Sír azért, mert egy olyan párral párbajoztunk, akikkel szerettünk együtt élni és játszani. Alinda olyan volt nekem a villában, mintha az anyukám lett volna. Megnyugtattak a gondolatai, szerettem a meglátásait, a bölcsességét. Pali humora és pozitív személyisége pedig a legrosszabb pillanatokban is megnevettetett! Örülök, hogy megismertük egymást! ❤🙏 Jók voltatok "PALINDA" ! #köszönjük #alindaéspali #nyerőpáros #rtlklub #rtlmagyarorszag #soltiadam #kisbernadett

Kis Bernadett (@bernikisb) által megosztott bejegyzés,

Viszont az, hogy végül ez a két páros ült ott a végén, hogy rájuk lehetett szavazni, az igazi meglepetés volt. Egy résszel korábban ugyanis éppen az derült ki egy szobacserés játék kapcsán, hogy Alindáék és Gáspár Laciék a Nyerő Páros villa nagy kedvencei.

Ez ugyanaz az este volt, amikor az eredmény hallatán Dóriból kitört minden sértettség és Tokár Tomival együtt kiadták magukból a feszültséget. Volt ott sírás, szóváltás, és a végén a többiek kicsit el is szégyellték magukat. Na nem mindenki, de a többség, és ennek megfelelően a másnapi játékban sokkal inkább tekintettel voltak Tokár Tamásékra. Ha nem így lett volna, akkor borítékolható, hogy az erőfeladatokban rosszul teljesítő tévést hívták volna ki a többiek, hamar kiejtették volna a játékból, és ezzel gyakorlatilag elsőként kerültek volna a veszélyzónába. Ha pedig ott ültek volna, nem kérdés, hányan marasztalták volna őket. Szóval, összességében, a legjobbkor borult ki a bili Tokáréknál. A játékosok viselkedése egyrészt mondható korrektnek, másrészt viszont a lelkiismeret-furdalás vagy éppen a szánalom miatt inkorrektnek Alindáékkal szemben. A nézői véleményeket olvasva kiderült az is, hogy Fecsón és Gáspár Lacin kívül minden férfit nyámnyilának tartottak, akik egy ilyen erőfeladat után joggal esnének ki. Te hogy látod?

A Nyerő Páros versenyzői: Veiszer Alinda és László Pál, Tokár Tamás és Kovács Dorottya, Solti Ádám és Kis Berni

Megosztás Facebookon