Sztárok

Teljes a névsor, ők a Csak show és más semmi szereplői

NLCafé | 2018. Szeptember 11.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Hosszú heteket kellett arra várni, hogy kiderüljön, kik mondtak igent a TV2 hamarosan induló produkciójára, a Csak show és más semmire. Végre teljes a névsor, íme!

Nem vagyunk azzal egyedül, hogy várjuk a műsorkezdést, vagy legalább, hogy kiderüljön a kezdés időpontja, amúgy ezt a kérdést a műsor Facebook-oldalán is gyakran felteszik a hozzászólók. Mi is azt gondoltuk, hogy mostanra már láthatjuk az első adást is, de egyelőre annak is örülünk, hogy a Csak show és más semmi mind a 12 szereplőjét/versenyzőjét bejelentette a TV2. 

Csak show és más semmi a TV2 őszi műsorában

Első körben kiderült, hogy show-királynő lesz a Csak show és más semmiben Köllő Babett és Tatár Csilla, azután lassan csepegtették az információkat. De íme a teljes névsor: 

A Csak show és más semmi versenyzői: Tatár Csilla, Horváth Éva, Köllő Babett, Szandi, Koholák Alexandra, Eke Angéla, Vastag Csaba, Baronits Gábor, Pápai Joci, Schobert Norbi, Veréb Tamás, Curtis

Ők a Csak show és más semmi show-királynői: 

Ők a Csak show és más semmi show-királyai: