Sztárok

Solti Ádám elájult a felvétel közben

Őszintén nevettünk eddig azon, hogy Solti Ádám – mondjuk így – kicsit szerencsétlen. Mindez persze nem gátolta meg abban, hogy a feladatokat teljesítse a Nyerő Párosban, legalábbis mostanáig.

Solti Ádám balszerencséje már-már legendás a Nyerő Párosban, ezen a párja, Kis Berni is jókat szokott derülni, amit a színész nem vesz rossz néven. A szerencsétlenkedés ellenére is jól teljesít a páros, ami sok hozzászólót meglepett, mert eleinte elég gyenge játékosoknak látták őket. 

Ilyen indítások után ez annyira nem csoda: 

Sebestyén Balázs például a tortás feladat után jegyezte meg, milyen meglepően összeszedett volt Solti Ádám, ráadásul baleset nélkül vitte végig a játékot. Még a műsorvezető sem számított arra, hogy a színész éppen távozás közben adja elő a malac a jégen magánszámot. Ezen már az addig stresszes Berni is csak nevetni tudott, olyannyira, hogy

nem tudta felsegíteni Ádámot: 

A mai Nyerő Páros-adásban azonban már nem tűnik annyira viccesnek, amikor a színész összeseik egy feladat után. A korábbi évadból már ismert erőpróbákon annak idején is sok meglepő eredmény született, és az biztos, hogy kitartásból a Barátok közt sztárja is jeleskedik.

Solti Ádám az egyik feladat után elájult:

 

Solti Ádám és Kis Berni a Nyerő Párosban (fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top