Sztárok

Megvan, miért hagyhatta ott Tatár Csilla a köztévét

A Blikk tudni véli, hogy mi lehet Tatár Csilla hirtelen távozásának oka: nem kapott lehetőséget.

Tatár Csilla elköszönt a régi munkahelyétől. Új korszak kezdődik az életében. Hamarosan szerepelni fog a TV2 Csak show és más semmi című produkciójában, ám 16 év állandó szerződés után először fordul elő az, hogy nem egy csatorna alkalmazottja. Ezért is meglepő az MTVA-tól való váratlan távozása. A Blikk tudni véli az okokat.

A műsorvezető szeretett volna újra képernyőre kerülni a közszolgálatin, le is forgatott egy úgynevezett próbaadást a csatorna számára.  Új, sztáros, beszélgetős műsorral szeretett volna visszatérni, hasonlóan a YouTube-csatornáján látható adásokhoz; a lap úgy tudja, az ötletet a nyár végén el is fogadta a vezetőség. Mégsem történt semmi előrelépés, feltehetőleg anyagi okok miatt.

„Csilla nagyon sokat dolgozott azon, hogy ősszel visszatérjen a képernyőre, meg szerette volna mutatni, mire képes. Szerették is az új műsorát, ám az MTVA-ban egyelőre nem láttak erre lehetőséget. A stábtagoknak azt mondták, nincs rá pénz” – mondta el egy neve elhallgatását kérő személy, aki szerint Tatár Csilla  emiatt döntött úgy, hogy otthagyja a csatornát.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top