nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Majkát megfenyegették Curtis miatt

Majkát megfenyegették Curtis miatt

Az Újpest-szurkolók nem nézik jó szemmel, ami Majka és Curtis között történt, ezért fenyegető üzenetekkel bombázzák Majkát.
Avatar
NLCafé
f Ajánlom

Majka és Curtis emlékezetes különválása óta a rapperek rajongótábora is kettészakadt: míg előbbit számtalan rajongója élteti, addig utóbbit az Újpest-drukkerek támogatják.

Az egykor az Újpest FC élvonalában játszó Curtist 2001 áprilisában választották meg a kerület arcának, a drukkerek azóta is támogatják. Most éppen a Facebookon kommentekben vamzernek, vagyis besúgónak nevezik az excsatár ko­rábbi zenésztársát és cimboráját, Majkát – írja a Bors.

„Nemzetközileg va­gyunk. Német do­ki, szerb tűzoltó meg ma­gyar tróger” – írta a rapper a napokban feltöltött Facebook-fotójához, amire az Újpest-drukkerek magja, az ultrák reagáltak.

„Nem tróger vagy, hanem vamzer. Szerintem ne merj többé Újpest-meccsre menni!” – jött az első fenyegető üzenet egy ultrától. „Remélem, ízekre fognak még szedni. Elhúztad a beled jó hamar. Főhet a fejecskéd, ha té­ged is elővesznek majd” – írta a másik. „Az Újpestiek mind Curtisszel vannak. Ha van benned betyárbecsület, soha nem nyomod fel a barátodat” – fakadt ki a so­ka­dik focidrukker kommentelő.

Persze Majka rajongói sem voltak restek, hogy a védelmükbe vegyék a kedvencüket, így igazi kommentháború alakult ki a közösségi oldalon.

Megosztás Facebookon