Sztárok

Kárász Róbert visszavágott azoknak, akik 17 évvel fiatalabb párja miatt kritizálták

Kárász Róbertet egyáltalán nem kímélték az ATV műsorában, ő viszont egy pillanatra sem jött zavarba.

Kárász Róbert az ATV #Bochkor vendégeként egyik kínos kérdést kapta a másik után, többek között 17 évvel fiatalabb menyasszonyával kapcsolatban is. A rutinos műsorvezető azonban egy pillanatra sem jött zavarba: frappáns, vicces és őszinte válaszokkal hárította a kínos kérdéseket.

A 48 éves Kárász Róbert 2010-ben szeretett bele a nála 17 évvel fiatalabb Rózába. Mikor a műsorvezető megismerte a gyakornok lányt, még házasságban élt. Teljesen váratlanul csapott le rá a mindent elsöprő érzés, és bár sokan rossz szemmel nézték kapcsolatukat a nagy korkülönbség miatt, tűzön-vízen át kitartott szerelme mellett. Ma már azt is tudja, hogy a lány az igazi a számára.

„Ha Róza édesapja mellettem áll, akkor sokszor azt szoktam mondani, hogy apád jobban néz ki, illetve fiatalosabb nálam” – mondta Kárász Róbert Bochkor Gábor műsorában, majd hozzátette, a gondolatot, hogy amikor 1992-ben tanítani kezdett, Róza is ott lehetett volna a gyerekek között, ő is morbidnak tartja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top