Sztárok

Istenes Bence: „Rengeteg lemondással jár a mostani időszak”

Istenes Bence friss interjújában a német tévézésről, az apaságról és az ezzel járó felelősségről mesélt.

„Rengeteg lemondással jár a mostani időszak, ahogyan az elmúlt másfél év is, de ha az embernek céljai vannak, ez a velejárója” – idézi a Bors Istenes Bencét, aki jelenleg műsorvezetőként a német X-factorban halmoz sikert sikerre.

Bence az interjúban elismeri, az első német műsorvezetése előtt volt benne némi egészséges drukk, és kicsit visszafogottabb is volt, mintha Magyarországon vezetett volna műsort, ennek ellenére nagyon jól érezte magát. „Kezdettől fogva bíztak bennem, szabad kezet kaptam, és ez magabiztossá tett.”

A műsorvezető elárulta azt is, hogy a német csatornánál nagyon elégedettek vele, jó visszajelzéseket kapott, olyannyira, hogy már azt is jelezték neki, ha lesznek következő évadok, akkor is számítanak rá. „Amióta apa vagyok, elsődleges szempont, hogy a családomnak stabil anyagi hátteret teremtsek, és minél több lehetőséget adjak a kezükbe” – vallotta be Bence, aki most azon dolgozik, hogy minél több formátumban kipróbálhassa magát Németországban és itthon is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top