Sztárok

Részletek Ádám Tamás tragikus haláláról

Órákig helyszínelt a rendőrség Ádám Tamás lakásánál, ahol a Família Kft. színészének holttestét megtalálták.

Tegnap jött a hír, hogy tragikus hirtelenséggel, saját otthonában hunyt el Ádám Tamás, akit ország-világ a Família Kft. Szép Károlyaként ismert. A 66 éves színész 385 részben alakította a sorozatban a családfőt, partnere Esztergályos Cecília volt. A sorozat megszűnése után több budapesti és vidéki színház társulatában is megfordult, játszott, írt, rendezett. Egy lánya és egy fia született: a nő festőművész, a férfi pedig a Roy és Ádám zenekar alapító tagja. Mindketten megajándékozták egy-egy unokával a színészt.

Szeged, 2014. február 27.
Ádám Tamás rendező Csukás István és Darvas Ferenc Ágacska című mesejátékának próbáján a Szegedi Nemzeti Színházban 2014. február 26-án. A darabot 2014. február 28-án mutatták be.
MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

„Sanyika!!!! Mi ez a baromság??? Ne csináld ezt!!!! Mi történt?” – írta feldúltan Csonka András, aki megdöbbenten hallotta a hírt. „Sokkoló és mellbevágó ez a hír. Borzalmas, fiatal volt még ahhoz, hogy elmenjen! Nemrégiben posztolt egy közös képet tündéri unokájáról, de rendszeresen kommenteltük egymás dolgait. Meghatározó ember volt az életemben” – mondta a színész a Blikknek.

„Szerdán még hívott! Amiatt, hogy nem tud ott lenni egy épp szervezés alatt lévő közönségtalálkozón, mert Győrbe kell utaznia. Nem értem, mi történhetett Sankóval” – ezt már a sorozatbeli felesége, Esztergályos Cecília tette hozzá.

Xantus Barbara is megrendülten értesült Ádám Tamás haláláról. „Ő nekem a mai napig Papi volt, hiszen abban a tíz évben szorosabb volt a kapcsolatunk, mint a saját családunkkal. Hívtam Kárász Zénót, azt hittük, ez egy rossz vicc. Csupa szív, tehetséges ember volt, aki mindenben a humort látta. El sem hiszem, hogy nincs többé…”

A rendőrség közlése szerint nincs idegenkezűségre utaló nyom Ádám Tamás halálával kapcsolatban, így az ügyet közigazgatási eljárásban vizsgálják.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top