Sztárok

Elképesztő óvintézkedésekkel várta Pásztor Anna, hogy kiengedik zaklatóját

Pásztor Anna és férje közölte: mindenre felkészültek, ha a férfi kiszabadul.

Rács mögött marad Pásztor Anna zaklatója. Miután a bíróság megalapozottnak látta a bűnismétlés és a szökés veszélyét, hatvan nappal meghosszabbította a férfi előzetes letartóztatását. Az énekesnő érthető módon megkönnyebbült a hír hallatán, de továbbra is készül az elkerülhetetlen napra, mikor a férfi szabadul.

„November elejéig lesz egy lélegzetvételnyi időnk, utána pedig születik majd egy bírósági döntés” – fogalmazott Pásztor Anna.

„Szerintem jobb lett volna, ha kiengedik azt a férfit, mert akkor túllépnénk ezen” – mondta Anna férje, Galotti Balázs a Blikknek. A zenész gyorsan megmagyarázta elsőre megdöbbentőnek ható szavait: „Készültünk arra, hogy szabadul, valaki figyelte volna, hova megy, mert tartottunk tőle, hogy esetleg idejön hozzánk, vagy meghúzza magát Pesten, aztán pár hét múlva felbukkan.”

Anna and the Barbies koncert Kapolcson a Művészetek Völgyében
(Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt)

Hiába vigyázzák testőrök Pásztor Anna lépéseit, ők sem lehetnek ott mindenütt. „A páromnak amúgy is ez a legnagyobb félelme, hogy megjelenik az otthonunknál, amikor nem vagyok itthon. Bár nagyon bátor nő, és bármire képes lenne, ha a gyerekeit kell megvédenie, de félti őket, és fizikailag jóval gyengébb az illetőnél. Persze, a házunkat is figyelik, és bármi történne, pár percen belül itt lennének a biztonsági emberek” – mondta Galotti.

A pár azt reméli, az előzetes jó útra téríti a férfit, aki meg akarta késelni Pásztor Annát a koncertjén, és végre maguk mögött tudhatják ezt a borzalmas időszakot.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top