Sztárok

Nem elegáns, ahogy Nyerő Páros kiesői távoztak

Eddig három kieső közül kettőnek nem sikerült méltósággal távoznia a Nyerő Párosból. Legutóbb Kefír barátnője, Mariann volt az, aki még búcsúzóul lehordta az egyik játékostársát.

Vasvári Vivien és Fecsó másodszorra kerültek közel ahhoz, hogy hazamenjenek, ezúttal azért, mert a páros játékban a legrosszabbul teljesítettek. Végül Kefír és Mihalyi Mariann távozott a Nyerő Párosból, mivel csak egy szavazatot kaptak az ötből, de míg a zenész ezt méltósággal viselte, a párja csöppet sem elegánsan leszólta Kis Bernit

Mihalyi Mariann még a Nyerő Páros villából távozva is odaszúrt egyet Kis Berninek

„Számomra meglepő, hogy csak egy szavazatot kaptunk. Berni reakciójára csak annyit üzennék, hogy nem szeretem a napraforgó embereket és valószínűleg ezért fordultam el tőled, és ezen gondolkozz el, légy szíves” – majd még egyszer nyomatékosította mindezt, amikor a távozáskor Vasvári Vivinek felhívta a figyelmét arra, hogy vigyázzon, kivel barátkozik. 

Mihalyi Mariann utolsó beszólása a Nyerő Párosban finoman szólva sem elegáns: 

„Egyik szemünk sír, a másik meg nevet. Ez egy nagyon fura érzés, mert nagyon szerettünk volna még maradni, de az otthon kényelme is hiányzik” mondta Mariann, Kefír pedig hozzátette, hogy ő már aznap reggel óta készült a kiesésre, és végül már várta. Ő játszani jött, és ezt megkapta. Mariann szerinte nem nyitott a többiek felé, mivel Vivit és Dobó Ágit már ismerte, ezért inkább velük volt, de ezt szerinte elrontotta. 

A nézők Vavsári Vivien és Kis Berni közösségi oldalán is elmondták a véleményüket, ami nagyjából egyezett azzal, amit Gáspár Laci és a többiek gondoltak a Nyerő Párosban: nem Kefírrel volt a baj, hanem Mariann-nal. Te hogyan látod? Szavazz lentebb!

Megnézem
Összes kép (4)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top