Sztárok

Szerencsétlenül választott ruhát Meghan Markle

Sokan már előre borítékolták, hogy Meghan Markle lesz az új divatikon, de a legutóbbi ruhája nem annyira a divat-, inkább a pletykalapok címoldalára került. Nézd meg, miért.

Az etikettben jártasabbak végre nem tudtak belekötni abba, hogy Meghan Markle milyen ruhát vett fel a 100 Days to Peace elnevezésű jótékonysági koncertre, de azért így is akad miről beszélni. Nem, nem arról, hogy miért nem visel harisnyát, vagy hogy hála az égnek, végre nem feketében van. Hanem erről: a ruha egyszerűen csak szerencsétlen választás volt, vagy tényleg ekkora már Meghan Markle pocakja? Harry herceg feleségének az esküvő óta beszélnek gyereket a hasába,  szóval, miután hetek óta nem pedzegette senki, talán néhányan aktuálisnak érezték ezt a témát. Megint.

Meghan Markle és Harry herceg megérkezett a jótékonysági koncertre (fotó: Getty)

Oldalról pocakosnak tűnik a hercegné, de szemből azért látszik, hogy ez inkább a ruha szabása, mintsem Meghan Markle hasa: 

Meghan Markle ruhája a jótékonysági koncerten: szerinted rosszul választott? (fotó: Getty)

Néhány nappal korábban viszont derékban szűk nadrágot viselt, akkor pedig nem Meghan Markle terhessége volt a téma, hanem hogy ismét feketében jelent meg. 

Meghan Markle és Harry herceg a jótékonysági koncerten (fotó: Getty),

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top