Sztárok

Repülővel érkezett esküvőjére Lukács Laci

A Tankcsapda frontembere igazi showman, ezért tudja: egy jó belépő megalapozza a bulit.

Titokban, a nyilvánosság és a sajtó kizárásával házasodott meg a tankcsapdás Lukács Laci a napokban. Az ötvenéves rocker választottja több mint húsz évvel fiatalabb, de azon kívül hogy Piroskának hívják és a médiában dolgozik, semmit sem lehet tudni róla. Lukács 2012-ben ismerte meg újdonsült feleségét egy interjú során, ez után szövődtek köztük gyengéd érzelmek.

A lagzi helyszíne a hajdúszoboszlói reptér volt, mivel Lukács imádja a repülést. Sokáig ejtőernyőzött is, de tizenöt évvel ezelőtt egy csúnya baleset után felhagyott vele. Mindenesetre az esküvőre egy ismert magyar műrepülőpilóta hozta a rockert és menyasszonyát egy kisgéppel a Blikk szerint.

„Száznál egy kicsivel több vendég volt a jeles esemény helyszínén, amit úgy rendeztek be, mint egy repülőtér várótermét, s mindenkinek számozott helye volt. A násznép számára az is kiderült, hogy Lukács felesége remek énekhanggal rendelkezik, ugyanis egy duettel leptek meg minket, ami hatalmas sikert aratott” – mesélte egy névtelenséget kérő résztvevő, aki szerint ezután igazi rock and roll bulit csapott a násznép.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top