Sztárok

Titkos lagzi: ez Fésűs Nelly első esküvői fotója

Nagyon régóta várta már Fésűs Nelly, hogy párjával összeházasodjanak. Vajtó Lajos most valóra váltotta ezt a vágyát.

A BEST magazin címlapján látható Fésűs Nelly és Vajtó Lajos esküvői fotója, pedig az elmúlt években a férfi többször kijelentette, hogy házasságellenes. A legmeglepőbb mégis az, hogy a menyasszony sem tudott az esküvőről, ahogy az az exkluzív beszámolóból kiderült. 

Ott állt a barátnőm, minket várva, azt füllentette, lesz még egy fotózás, majd hirtelen a kezembe nyomta a menyasszony csokrát, és arra kért, segítsek neki, mert beakadt a ruhája a cipőjébe. Aztán megszólalt a zene, és az anyakönyvvezető megkérte az ifjú párt, hogy fáradjanak hozzá. Felnéztem, és megláttam, hogy a terem a rokonaimmal és a barátaimmal van tele, majd jön felém életem értelme”  emlékezett vissza Fésűs Nelly, aki addig a percig nem sejtette, hogy a saját esküvőjére hivatalos, úgy tudta, egy barátnője húga megy férjhez. 

A ruhája ennek ellenére alkalomhoz illő volt, ami nem véletlen, de nem gondolta, hogy ez a saját menyasszonyi ruhája lesz. Vajtó Lajos kétszer is áttervezte a meglepetést, mire sikerült tető alá hoznia a nagy napot. 

Íme Fésűs Nelly és Vajtó Lajos első esküvői fotója: 

A BEST címlapján látható először Fésűs Nelly és Vajtó Lajos esküvői fotója

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top