Sztárok

Vasvári Vivien így is kitartott Fecsó mellett

Múlt hétfő óta sok embernek megváltozott a véleménye Vasvári Vivienről és a férjéről, akit mindenki csak Fecsónak hív. A pár felvállalja: az ő kapcsolatuk zajos, de éppen ettől működik.

Vasvári Vivient a Nyerő Páros óta sokan megkedvelték. Ahogyan a Feleségek luxuskivitelben adásaiban is megszoktuk, ő egy szókimondó, hirtelen robbanó típus, de most már azt is tudjuk, hogy hatalmas szíve van, házias és nem az anyagiakat tartja a legtöbbre. Ezt a férjénél, Fecsónál jobban kevesen tudják. Vivien az elmúlt két és fél évben bebizonyította, hogy tüzön-vizen át kitart mellette.

Vasvári Vivien és Szegedi Ferenc (Fecsó) a Nyerő Páros óta még több rajongót szerzett

A pár többször is szakított, de sosem a pénz miatt, hanem mert Vivien nem vislete el Fecsó életmódját, a rengeteg bulit. Amikor végre összeköltöztek, Vivi lecserélte a párja ruhatárát, a frizuráját is megváltoztatta, mert nem tetszett nekia  férfi stílusa. De mennyit számított mindebben Fecsó vagyona? 

„Semmit, ugyanis öt hónapon át azt mondtam neki, hogy semmim sincs, épp csődbe mentem. És így is kitartott mellettem. Végül anyukám árulta el neki, mi az igazság”  mesélte el Fecsó a Story magazinnak, sok érdekesség mellett. Például, hogy miközben őt sajnálják Vivien erőszakossága miatt, Fecsó élvezi, milyen jó dolga van otthon. 

A Storynak mesélt részleteket Vasvári Vivien és a férje, Szegedi Fecsó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top