Sztárok

Szulák Andrea már nincs egyedül

Három éve szakított Szulák Andrea a gyereke apjával, azóta azon volt, hogy a lánya ne sérüljön a válásban. Mostanra érett meg a helyzet egy új párkapcsolatra.

Vidám és mosolygós Szulák Andrea, aki még a szakítás után sem engedte meg magának, hogy a nyilvánosság bármit lásson a fájdalmából. Ez azonban elsősorban a lánya, Rozina érdekeit szolgálta. 

„A kislányom aggódó típus, ezért is fontos, hogy jól legyek fizikailag, lelkileg, szakmailag, anyagilag. Ha én jól vagyok, ő is jól van. Nem a nevelésben hiszek, hanem a példamutatásban” – olvasható a legfrissebb Storyban. Mint Szulák Andrea kifejtette, számára a szüléssel egy teljesen új korszak kezdődött az életben. 

A három évvel ezelőtti szakítás óta többször is kérdezgették már a magánéletéről, és tavaly a Storynak elárulta, hogy nyitott egy új kapcsolatra, és vannak is jelentkezők. 

„Alakulóban van valami, amiről babonából még nem árulhatok el többet” – derült ki a magazinból, ahol további részletek olvasható arról, hogyan él mostanság Szulák Andrea

A Storynak mesélt részleteket Szulák Andrea

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top