Sztárok

Breaking: Radics Gigi megmutatta szerelmét

Hónapok óta szerelmes Radics Gigi, és most végre a titokzatos hódoló kilétére is fény derült.

Végre elismerte Radics Gigi: valóban azzal a bahamai fiúval jár, akiről korábban a pletykák szóltak. A zenész-színész srác statiszta volt Gigi klipjében melyet Amerikában vettek fel, akkor szövődött köztük szerelem.

„Három hónapja vannak együtt, és nagyon szerelmesek! (…) Szinte minden idejüket együtt töltötték kint, és megbeszélték, hogy megpróbálnak távkapcsolatban élni. Egész nap a telefonon lógnak, üzeneteket küldenek egymásnak. Persze, sokszor nagyon nehéz, hogy ilyen távol vannak egymástól, arról nem is beszélve, hogy az időeltolódás miatt van, hogy napokig nem tudnak beszélni, csak üzenni” – árulta el névtelenül Gigi egy közeli barátnője a Blikknek.

Kai Strachan pár hete meglepetésszerűen Budapestre látogatott, hogy megünnepeljék Gigi születésnapját. „Egy hetet voltak együtt, megnézték a várost, bulizni mentek. Kai Gigiéknél lakott, a Radics család pedig nagyon megszerette őt” – tette hozzá az informátor. Radics Gigi a lapnak megerősítette hogy Kaival jár, és nagy a szerelem, de bővebben nem nyilatkozott a témában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top