Sztárok

Megműtötték Bochkor Gábort

Bochkor Gábornak gondjai akadtak az éleslátással, ezért műtétnek vetette alá magát. Mint mondta, az egész olyan volt, mintha egy sci-fit nézne.

Bochkor Gábor szemműtéten esett át, erről részletesen be is számolt. „Hál’ istennek a doktornő alaposan felkészített arra, mi következik. Megnyugtatott, hogy semmilyen fájdalmat nem érzek majd, maximum némi kellemetlen nyomást” idézte fel történteket Bochkor Gábor a Blikknek.

„Olyan volt, mintha a Men In Black központi laborjába kerültem volna. Tiszta sci-fi, gondoltam, és már indult is a show. Soha nem szedtem drogokat, de ez valami hasonló lehet, afféle pszichedelikus utazás. Villódzó, színes fények, pontok és azok változásai, mintha egy műsort néztem volna. Aztán egyszer csak nagy, fényes homályt láttam. Áttoltak egy másik gép alá, amelyben újabb piros pontok tűntek fel, majd egy éles zöld csík. Aha, akkor mégiscsak látok! Az egész szemenként kétszer egy percig tartott. Miután helyrerakták a szaruhártyámat, sem lencsét, sem kötést nem kaptam, csak a szigorú kikötést, hogy rendszeresen csepegtessek”mesélte Bochkor Gábor.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top