Sztárok

Jakupcsek Gabriella: „Sorszámot kell húznom az unokámhoz”

Szeptember 10-én kezdődik Jakupcsek Gabriella új, közérzeti műsora, a Jakupcsek Plusz az ATV-n. Az új munkáról, családról, önmagáról beszélgettünk a műsorvezetővel.

Ahogy azt a műsorvezetőtől megszoktuk, rengeteg témát érint majd, és legalább olyan lelkes lesz ezeket illetően, mint a vendégei. Minden adásban egy ismert ember csatlakozik hozzá, akivel karöltve faggatják majd ki a vendégeket. Jakupcsek Gabriella nagyon szeretett volna egy olyan műsort, ami politikamentes, és amelyben teljesen szabad kezet kap. „A szabadság nagyon nagy hívószó volt, illetve az, hogy olyan témákkal foglalkozhatok, ami az emberek nagy részét érinti, és emellett szórakoztató” – kezdte a NLCafe.hu-nak a műsorvezető, majd elárulta, nagyon közel áll a szívéhez ez a műsor, csodás stábbal dolgoznak, de élő adásokat is szívesen csinálna.

Én ezt a fajta televíziózást tanultam. Számomra a felvétel is élőzés, én azt szeretem, hogy ha vége van, akkor vége van, nem szeretek ismételni. Én úgy kezelem ezt is, mint egy élő műsort. Ha rajtam múlna, boldogan benne hagynám a bakikat is.

Jakupcsek Gabriella egy ideig nem volt képernyőn, de azt mondja, nem volt több szabadideje, mint eddig. „Részben írok, van egy cégem, amelyben tréningeket tartok és kommunikációs munkákat vállalok, ezt megtartottam, szóval ez része az életemnek. Azért bevallom, emellett jobban be tudtam osztani az időmet, így mindenkinek azt ajánlom, hogy kellenének olyan időszakok, amikor nem érzi, hogy kényszerből, muszájból csinál valamit. Ez egy nagyon fontos dolog” – részletezte a műsorvezető.

Jakupcsek Gabriella otthon érzi magát az új díszletben

A Jakupcsek Plusz egyik adásában például olyan fontos témákat dolgoznak fel, mint a munkaerő külföldre áramlása vagy a gasztroforradalom Magyarországon. Az elsőhöz kapcsolódva a gyermekei sorsáról is beszélt Jakupcsek Gabriella.

A két fiam külföldön tanult, jöttünk-mentünk utánuk, ez ma már benne van a világban, persze nem mindegy, hogy milyen messze mennek.

Elárulta, a lányát modern szemlélettel neveli, hiszen ő egy más generáció, más az elvárás. „A fiaim után egy más világot kell megtapasztalnom, hogy mire tanítsam meg Emmát. Más értékrendre kell hangolni, nekem pedig el kell fogadnom, hogy sokat változott a világ. Féltem őt. Nem olyan könnyű ma nőnek lenni, de férfinek sem” – mondta Jakupcsek Gabriella, aki már nyolc hónapja élvezi első unokája társaságát.

„Van egy új »tárgya« a rajongásomnak. Ha egy családba gyerek érkezik, szeretetet hoz. Van miért készülni, van miért várni az ünnepeket. Egy gyerek az egy önfenntartó boldogság a családban. Nagyon örültem, hogy még egy csoda érkezett hozzánk. A lányom és az unokám közti kapcsolat egy szerelem, egy rajongás. Úgy bánik vele, mintha a testvére lenne, így éli meg, ezért pedig nagyon hálás vagyok. Csak nála van a baba, nekem gyakorlatilag sorszámot kell húznom az unokámhoz.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top