Sztárok

Ariana Grande mellét fogdosta a püspök Aretha Franklin temetésén

A püspök később szabadkozott, az énekesnő nagyon kínos pillanatokat élt át.

Megfogdosta Charles H. Ellis III. püspök Ariana Grande mellét Aretha Franklin pénteki temetésén, sőt az énekesnő nevével is poénkodott. A temetést celebráló püspök utólag elnézést kért mindkettőért. Állítása szerint véletlenül eltévedt a keze, neki ugyanis nem szokása nők melleit fogdosni. „Lehet, hogy átléptem egy határt, és talán túl közvetlenül viselkedtem, ezért elnézést kérek” – mondta.


Mint a felvételeken is jól látszik, miközben Charles H. Ellis átkarolta Ariana Grandét – aki előtte Aretha Franklin A Natural Woman című számát adta elő a közönségnek –, megfogdosta a mellét. Amíg beszélt, egész végig az énekesnő mellszélét nyomkodta, Grande iszonyú kínosan érezte magát, folyamatosan próbált elhúzódni a férfitől.

A fogdosás mellett a püspök még az énekesnő nevével is poénkodott, de elég ízléstelenre sikeredett a vicc. Azt mondta, amikor meglátta (az amúgy olasz származású) Ariana Grande nevét a vendéglistán, azt hitte, hogy a Taco Bell (amerikai gyorsétteremlánc) új fogásáról van szó.

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top