Sztárok

Ördög Nóra nem tud leszokni önmaga kritizálásáról

Ördög Nóra őszintén beszélt arról, hogy mi az, ami nehézséget okoz számára, és hogy mindig talál kivetnivalót a saját munkájában.

Ördög Nóra tizenhét éve dolgozik kereskedelmi csatornánál szerkesztőként és műsorvezetőként, számos szakmai díjat tudhat a magáénak, a nézők szeretete megkérdőjelezhetetlen irányába,  mégis fel-felszisszen, ha magát látja a tévében.

„Nem tagadom, ennyi év után sem tudom megszokni, de szerintem az jót jelent, ha az emberben van egyfajta drukk. Nem szeretném rutinból csinálni a tévézést, s nem hiszem, hogy valaha leszoknék saját magam kritizálásáról” – magyarázta a műsorvezető a Blikknek.

A MasterChef VIP háziasszonya folyton talál csiszolni valót a munkájában. „Nem szeretem magam visszanézni az adásokban, mert én vagyok saját magam legnagyobb kritikusa. Visszanézve sokszor érzem, hogy valami nem volt úgy jó, ezt-azt másképp kellett volna csinálnom vagy mondanom abban a helyzetben. Tulajdonképpen mindig akad valami, amit utólag korrigálnék” – mondta Ördög Nóra.

Foto: Facebook/Ördög Nóra

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top