Sztárok

Istenes Bencét imádják Németországban

Jól halad Istenes Bence nemzetközi karrierje. Szeretik a németek. A műsorvezető elmesélte, hogyan élte meg az első élő adást.

Sikerrel debütált a német X-Faktor társműsorvezetőjeként Istenes Bence. A stáb maximálisan meg volt vele elégedve, és az internetes kommentek arról árulkodnak, hogy a német közönségnek is bejön Bence stílusa, akit a kommentek alapján a német lányok egyenesen imádnak.

Istenes Bence első németországi X-Faktor-os szereplésébe nálunk is belenézhetsz, a műsorvezető egy kicsit megilletődöttebbnek tűnik, mint megszokhattuk.

„Nem megilletődött, hanem visszafogottabb voltam, hiszen életem első műsorvezetése volt egy német műsorban. Nyilván ilyenkor még az ember nem tud akkora magabiztossággal kimenni, mint a magyar közönség elé. Otthon már tíz éve látnak a televízióban, tudják a nézők, mikor mire gondolok, és mikor poénkodom” – magyarázta a Blikknek Istenes Bence, hozzátéve: a műsor készítői mindenben segítették. „Úgy érzem, magamat adtam, és komfortosan éreztem magam a felvételen, amiben az is segített, hogy teljesen szabad kezet kaptam a stábtól. Nem volt semmilyen megkötés, így laza tudtam maradni” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top