nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Sztárok
Dobó Ági párja elárulta, miért Palvin Barbit választotta

Dobó Ági párja elárulta, miért Palvin Barbit választotta

Palvin Barbi miatt összebalhézott Dobó Ági és szerelme, majd Vasvári Vivien is kiállt a barátnője mellett. Úgy látszik, mára csillapodtak a kedélyek, íme Csaba válasza.
NLCafé
f Ajánlom

A Nyerő Páros legutóbbi adásában elhangzottakon sokan kiakadtak, amikor Vasvári Vivien szájából elhangzott, hogy Palvin Barbi egy kövér lány. Ahogy ő is elmondta, ezt egyáltalán nem így értette, csupán a véleményét osztotta meg, de ettől függetlenül nincs baja a modellel. Ezzel is csak Dobó Ágit védte, akinek a szerelme egy feladat során a szupermodellt jelölte meg a legszexisebb sztárnak. Most Kis Csaba is megmagyarázta, miért így történt.

,,Tegnap pedig, a Nyerő párosban azért nem Őt, hanem Palvin Barbit neveztem meg, mert Ági fejével próbáltam gondolkodni, aki egyszer azt mondta, hogy egy esetben nézné el a hűtlenséget, ha egy »igazi« Victoria Secret modellt tudnék becserkészni… Aztán amikor Barbi az lett, sokat nevettünk ezen a kijelentésén közösen, főleg, amikor egy-egy rendezvényen, vagy buliban láttuk Őt…” – írta a fotóhoz Kis Csaba, ebből pedig úgy látszik, ezen könnyen túllépett Dobó Ági. 

Megosztás Facebookon